Bemutatkozás

„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.”
(Tamási Áron)

Kriskő Réka
Kriskó Réka vagyok, lakberendezéssel foglalkozom. Tevékenységem főként lakóotthonok egyedi tereinek tervezésére és minőségi megvalósítására irányul.

Munkáim során fontosnak tartom, hogy a megbízóim egyedi igényeit és anyagi lehetőségét szem előtt tartva, olyan belső tereket alakítsak ki, amelyben a funkció és a forma a benne élők számára harmonikus, kellemes környezetet biztosít.

Egy igazi otthonban mindig megjelenik az ott élők egyénisége és értékrendje. Éppen ezért, már a tervezés megkezdésekor törekszem arra, hogy elegendő információ álljon rendelkezésemre a megrendelő stílus-elképzeléseiről és igényeiről. Ezek az ismeretek adják a kiindulópontot ahhoz, hogy a térben tükröződjön az ott élők személyisége, így egyedi és igazán különleges lakhelyet alakíthatunk ki számukra.
Hiszen, ha követjük az álmainkat, de közben tudjuk, hogy mit, hogyan és hol használhatunk, a helyiségek hangulatát kedvünkre befolyásolhatjuk.

Lakberendezőként abban szeretnék segíteni, hogy jól használható, hangulatos terekkel és odaillő bútorokkal olyan életteret alakítsak ki, ahol a benne élők otthon érezhetik magukat.
Célom, és feladatom, hogy az álmok valóra váltásához nyújtsak segítséget. Számomra fontos, hogy a végeredményre mindannyian büszkék lehessünk.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és szívesen bízná rám otthona kialakítását, kérem, keressen bizalommal!

Bemutatkozó videóim

Harmony Home iroda

113

Elkészült projekt

18

Város

145

Boldog ügyfél

Kedvenc fotóim

Harmony Home - Kiskőrös
Harmony Home - Kiskőrös