Bemutatkozás

„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.”
(Tamási Áron)

Kriskő Réka
Kriskó Réka vagyok, lakberendezéssel foglalkozom. Tevékenységem főként lakóotthonok egyedi tereinek tervezésére és minőségi megvalósítására irányul.

Munkáim során fontosnak tartom, hogy a megbízóim egyedi igényeit és anyagi lehetőségét szem előtt tartva, olyan belső tereket alakítsak ki, amelyben a funkció és a forma a benne élők számára harmonikus, kellemes környezetet biztosít.

Egy igazi otthonban mindig megjelenik az ott élők egyénisége és értékrendje. Éppen ezért, már a tervezés megkezdésekor törekszem arra, hogy elegendő információ álljon rendelkezésemre a megrendelő stílus-elképzeléseiről és igényeiről. Ezek az ismeretek adják a kiindulópontot ahhoz, hogy a térben tükröződjön az ott élők személyisége, így egyedi és igazán különleges lakhelyet alakíthatunk ki számukra.
Hiszen, ha követjük az álmainkat, de közben tudjuk, hogy mit, hogyan és hol használhatunk, a helyiségek hangulatát kedvünkre befolyásolhatjuk.

Lakberendezőként abban szeretnék segíteni, hogy jól használható, hangulatos terekkel és odaillő bútorokkal olyan életteret alakítsak ki, ahol a benne élők otthon érezhetik magukat.
Célom, és feladatom, hogy az álmok valóra váltásához nyújtsak segítséget. Számomra fontos, hogy a végeredményre mindannyian büszkék lehessünk.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és szívesen bízná rám otthona kialakítását, kérem, keressen bizalommal!

113

Elkészült projekt

18

Város

145

Boldog ügyfél

Kedvenc fotóim

Harmony Home - Kiskőrös
Harmony Home - Kiskőrös