Szolgáltatások

„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.”
(Tamási Áron)

Az alábbiakban bemutatom, hogyan tudok hozzájárulni ahhoz, hogy egy lakás igazi otthonná válhasson. A megrendelő igényeihez, elképzeléseihez igazodva széleskörű szolgáltatásaim közül a számára megfelelőeket választhatja. Emiatt a díjazásom is mindig egyedi, amit az első személyes találkozó alkalmával, az igények felmérése után megbeszélünk – ezért a lenti árak tájékoztató jellegűek. Az kifizetés részletekben, az adott folyamatokhoz igazodva történik. Az órabérben meghatározott szolgáltatások igénybevételénél a számlázás minimum 30 perc, azon felül minden megkezdett fél óra alapján történik.

Lakberendezési tanácsadás

Megnézzük együtt a felújítandó teret, hogy azután javaslatokat adhassak egy-egy helyiség vagy akár az egész lakás átváltoztatására. Stílusokról, színekről beszélgetünk, és kreatív ötleteket adok az otthon egyedi berendezéséhez.
Az első óra 10.000 Ft. A második órától a munkadíj egységesen:

5.000 Ft/óra

Funkcionális berendezési terv készítése

Bejárjuk a helyszínt, alaposan átbeszéljük az igényeket, közben felmérem az ingatlant. Készítek egy vázlattervet, amit egy újabb személyes megbeszélés és a vázlat finomítása követ. Ezután egy végleges berendezési alaprajzot adok át, amiben pontosan meghatározom a falak, nyílászárók, bútorok helyét, méretét, és ezeket 3D-s látványtervekkel illusztrálom.

Tovább az árakhoz

2.000 Ft/nm-től elérhető


Felmérési díjak:

Az árak tartalmazzák a helyszíni felmérést és a meglévő állapot alaprajzi felszerkesztését -amennyiben építészeti DWG-fileból a tervezés nem kezdhető meg-.
 • Egy helyiség felmérése:

  25.000 HUF (egyszeri díj)

 • 100 nm-ig:

  50.000 HUF (egyszeri díj)

Teljes körű lakberendezési tervezés

Ez a legkomplexebb szolgáltatás-csomag, így ennek tartalma (és végső ára) mindig a konkrét megrendelői elképzelések szerint változik. A következő tételekből állhat össze egy teljes lakberendezési tervezés:

Részletek
 1. funkcionális berendezési terv látványtervekkel
 2. lakberendezési szempontú épületvillamossági terv elkészítése
  (funkcionális berendezési terv alapján)
 3. Javaslattétel gépészeti eszközök elhelyezésére
 4. burkolatkiosztás tervezése
 5. dekorációs elemek, álmennyezet tervezése
 6. egyedi bútortervezés
 7. segítség a vásárlásokban, a beszerzés lebonyolítása
 8. munkafolyamatok felügyelete, koordinálása
 9. egyeztetések szakemberekkel, társtervezőkkel

Egyedi bútortervezés

Megtervezem a bútorok külső megjelenését és a belső funkcióit.

Segítség a vásárlásokban, a beszerzés lebonyolítása

Megoldom a burkolatok, falszínek, textilek, szaniterek, bútorok, lámpák, kapcsolók, dekorációs anyagok, kiegészítők beszerzését, miközben kiválasztásuknál különösen figyelek mindezek harmóniájára, összhangjára.

Home staging

Segítek a befektetési céllal vásárolt ingatlanok felújításának és/vagy berendezésének tervezésében, kivitelezésében a kívánt célnak (eladás/bérbeadás) megfelelően.

113

Elkészült projekt

18

Város

145

Boldog ügyfél

Kedvenc fotóim

Harmony Home - Kiskőrös
Harmony Home - Kiskőrös